ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

100 Μέτρα

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18:00
19/4

Τρέιλερ: Ο Σαμ Έλιοτ ως βετεράνος σταρ των γουέστερν στο «The Hero»

Ο αμερικανός ηθοποιός με το παχύ μουστάκι, που ταυτίστηκε ως εικόνα με το συγκεκριμένο είδος, πρωταγωνιστεί σε ένα ανεξάρτητο φιλμ που θυμίζει κάτι από την καριέρα του.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η εικόνα του Σαμ Έλιοτ είναι μια από χαρακτηριστικές μορφές του κλασικού αμερικανού cowboy. Με τη βαθιά φωνή του και το παχυ μουστάκι ο Έλιοτ μπορεί να είδε το είδος που αγάπησε να μην είναι πια στις προτεραιότητες των παραγωγών, καθώς σπάνια πια γυρίζονται γουέστερν, όμως ακόμη και με τη συμμετοχή του σε άλλες ταινίες (όπως για παράδειγμα στον «Μεγάλο Λεμπόφσκι»), δεν έπαψε να παραπέμπει στη μορφή που τον ανέδειξε. Τώρα ο Έλιοτ πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμ που θα μπορούσε να παραπέμπει και στην καριέρα του. 

Το «The Hero» έκανε πρεμιέρα στο περασμένο Sundance και ο Έλιοτ πρωταγωνιστεί σε αυτό ως βετεράνος ηθοποιός των γουέστερν, που πλέον δε βρίσκει άλλες ευκαιρίες στο χώρο. Στις κριτικές που ακολούθησαν την πρεμιέρα, ο Έλιοτ παρουσιάζεται ως το δυνατότερο όπλο της ταινίας, μια παρουσία που δεσπόζει μπροστά στην κάμερα, σε έναν ρόλο που πιθανότατα θα έμοιαζε πιο αδιάφορος αν τον υποδύονταν κάποιος άλλος. Μαζί του, συμπρωταγνωιστούν η Κρίστεν Ρίτερ («Jessica Jones»), ο Νικ Όφερμαν και η, επί 33 χρόνια σύζυγος του Έλιοτ, Κάθριν Ρος. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και την αφίσα που κυκλοφόρησε. 

Το «The Hero» ανοίγει στις ΗΠΑ στις 9 Ιουνίου.