ΘΕΜΑΤΑ

Βίντεο: Πετώντας μαζί με τον Χαγιάο Μιγιαζάκι

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11:05
19/4

Ο Γιοακίν Φίνιξ σώζει κοπέλες στις πρώτες φωτογραφίες του «You Were Never Really Here»

Η Λιν Ράμσεϊ επιστρέφει, 6 χρόνια μετά το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» με ένα νέο, πολλά υποσχόμενο, δράμα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πολλές πρεμιέρες ανακοινώθηκαν πρόσφατα για το διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ των Καννών, κάποιες όμως τις περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία κυρίως γιατί οι δημιουργοί τους δεν έχουν παρουσιάσει νέα δουλειά για αρκετό καιρό. Μία από τις πιο σημαντικές επιστροφές λοιπόν που ακούσαμε, είναι αυτή της Λιν Ράμσεϊ που με μόλις 3 ταινίες τα τελευταία 20 χρόνια θεωρείται μία από τις κορυφαίες βρετανίδες κινηματογραφίστριες των καιρών μας. 

Το τελευταίο της φιλμ ήταν το «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» που γύρισε το 2011, μια εφιαλτική ιστορία που έδωσε την ευκαιρία στην Τίλντα Σουίντον να παίξει έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της. Η Ράμσεϊ επιστρέφει, έχοντας πλάι της και πάλι έναν σπουδαίο ηθοποιό για πρωταγωνιστή, τον Γιοακίν Φίνιξ, με μια ιστορία που θυμίζει κάπως στοιχεία του θρυλικού «Ταξιτζή». 

Συγκεκριμένα, το «You Were Never Really Here» όπως θα τιτλοφορείται το φιλμ, βασίζεται στο βιβλίο του Τζόναθαν Έιμς και έχει ως ήρωα έναν βετεράνο πολέμου και πρώην πράκτορα του FBI που έχει απομονωθεί από τον κόσμο, λόγω όσων έχει δει στη ζωή του, και προσπαθεί μόνος του να σώσει κοπέλες που έχουν μπει παρά τη θέλησή τους στη βιομηχανία του σεξ. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες, την παραγωγή και τα δικαιώματά της έχουν αναλάβει τα Amazon Studios, ενώ στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει από τη Seven Films. Οι πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ διέρρευσαν χθες και σε όλες βλέπουμε την ταλαιπωρημένη όψη του Φοίνιξ, στην προσπάθειά που έχει ξεκινήσει.