ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Baywatch

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13:04
20/3

Μπορεί ο Έντι Μέρφι να ξαναγίνει «Πρίγκιπας της Ζαμούντα»;

Ένα tweet επανέφερε μία φήμη για τον Μέρφι και την ταλαιπωρημένη από μηνύσεις ταινία του. 

Ο επίσημος λογαριασμός του Έντι Μέρφι στο Twitter, ανέδειξε αυτές τις μέρες ένα θεματάκι για μια ιστορία που έμοιαζε τελειωμένη με βάση παλαιότερες δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού. Συγκεκριμένα, ανέβηκε μια φωτογραφία της Βανέσα Μπελ Κάλγουεϊ από την ταινία του Τζον Λάντις, «Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα», με την ερώτηση-tease «μήπως ήρθε η ώρα για ένα σίκουελ;». Φυσικά το tweet δεν έμεινε ασχολίαστο και υπήρξαν επαφές από αμερικανικά μέσα με τον Μέρφι που δήλωσε ότι δεν έχει επίσημο λογαριασμό στο Twitter και μάλλον είναι θύμα μιας φάρσας. Αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει ή όχι κάτι για το σίκουελ και αυτό έβαλε τους δημοσιογράφους να ψάξουν την ιστορία ακόμη περισσότερο. 

Μπορεί μεν ο λογαριασμός στο Twitter να μην ήταν δικός του (εξαφανίστηκε μερικές ώρες μετά), όμως επιβεβαιώθηκε πως ο Μέρφι είναι εδώ και καιρό σε πολύ αρχικά στάδια ενός σεναρίου που μπορεί να γίνει η συνέχεια της μεγάλης του αυτής εμπορικής επιτυχίας. Παλιότερα ο Μέρφι είχε αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όχι γιατί δεν του άρεσε ως ιδέα αλλά γιατί αντιμετώπισε και αυτός και η παραγωγή πολλά προβλήματα με μηνύσεις είτε από διάφορους που υποστήριξαν ότι η ιστορία είχε συμβει σε αυτούς, διεκδικώντας χρήματα, είτε από σεναριογράφους που αμφισβήτούσαν πως η ιστορία ήταν πρωτότυπη αλλά είχε κλαπεί από παλιότερα σενάρια. 

Όπως και να 'χει, αυτή ήταν μια από τις πιο αστείες στιγμές του Μέρφι στη δεκαετία του 80, μια ταινία που παίχτηκε κατά κόρον στην ελληνική TV και πολλοί θα χαρούν αν ξανάβλεπαν τον Πρίγκηπα Ακίμ στην μεγάλη οθόνη.