ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Οι Πειρατές της Καραιβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12:00
3/5

«Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω»: Πρώτο τρέιλερ για τον «Μαύρο Πύργο»

Η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ οδεύει προς την αναμενόμενη διασκευή της στη μεγάλη οθόνη στις 4 Αυγούστου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένα από τα «ιερά κειμήλια» των αναγνωστών του Στίβεν Κινγκ, η σειρά βιβλίων «Μαύρος Πύργος» που αποτελείται από τέσσερα μέρη, φτάνει όλο και πιο κοντά στην κινηματογραφική της διασκευή, καθώς επισημοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας (4 Αυγούστου) μαζί με το αναμενόμενο τρέιλερ, καθώς ότι οπτικό υλικό είχαμε δει ως τώρα από την ταινία ήταν μόνο το εντυπωσιακό της πόστερ (το βλέπετε στο τέλος του άρθρου).

Χρησιμοποιώντας το tagline των βιβλίων «There are other worlds than these» το πόστερ μπορούσε να ιδωθεί κανονικά και ανάποδα, άλλωστε ο Μάθιου ΜακΚόναχι που ήταν ένας απο τους πρώτους που το μοιράστηκε στο Twitter, ζήτησε να γυρίσουν όλη την οθόνη του τηλεφώνου τους για να δουν την αφίσα από τη σκοπιά του ήρωά του. Ο ΜακΚόναχι υποδύεται τον Man in Black και βρίσκεται απέναντι από τον Ίντρις Έλμπα (στο ρόλο του Gunslighter) και του νεαρού Τομ Τέιλορ (στο ρόλο του Jake). 

Το πλούσιο τρέιλερ, διάρκειας περίπου 3 λεπτών, βλέπουμε τον Τέιλορ να αναφέρει πως βλέπει έναν άλλο κόσμο από αυτόν που βλέπουν οι υπόλοιποι, και να ισχυρίζεται πως αυτός είναι αληθινός. Σύντομα θα βρεθεί μέσα σε αυτόν, αντικρύζοντας τον Έλμπα ο οποίος τον ενημερώνει για τις ιδιαιτερότητες του κόσμου που βρίσκεται. Η κινηματογραφική μεταφορά,  που έγινε κάτω από την στενή επίβλεψη του Στίβεν Κινγκ, θα βασίζεται σε γεγονότα και μέρη που βρίσκονται σε όλη τη σειρά των βιβλίων του συγγραφέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • «Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω»: Πρώτο τρέιλερ για τον «Μαύρο Πύργο»
  • «Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω»: Πρώτο τρέιλερ για τον «Μαύρο Πύργο»