ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλμοδόβαρ, Τσαστέιν, Σορεντίνο και σία! Αυτή είναι η επιτροπή των φετινών Καννών

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12:00
20/3

Ήρωες σε 2 κόσμους: Εντυπωσιακή αφίσα για τον «Μαύρο Πύργο»

Η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ οδεύει προς την αναμενόμενη διασκευή της στη μεγάλη οθόνη στις 28 Ιουλίου. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένα από τα «ιερά κειμήλια» των αναγνωστών του Στίβεν Κινγκ, η σειρά βιβλίων «Μαύρος Πύργος» που αποτελείται από τέσσερα μέρη, φτάνει όλο και πιο κοντά στην κινηματογραφική της διασκευή, καθώς επισημοποιήθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας - 28 Ιουλίου - μαζί με το ανέβασμα του εντυπωσιακού της poster. 

Χρησιμοποιώντας το tagline των βιβλίων «There are other worlds than these» το πόστερ μπορεί να ιδωθεί κανονικά και ανάποδα, άλλωστε ο Μάθιου ΜακΚόναχι που ήταν ένας απο τους πρώτους που το μοιράστηκε στο Twitter, ζήτησε να γυρίσουν όλη την οθόνη του τηλεφώνου τους για να δουν την αφίσα από τη σκοπιά του ήρωά του. Ο ΜακΚόναχι υποδύεται τον Man in Black και βρίσκεται απέναντι από τον Ίντρις Έλμπα (στο ρόλο του Gunslighter) και του νεαρού Τομ Τέιλορ (στο ρόλο του Jake). 

Η πόλη που βρίσκονται οι 3 ήρωες φαίνεται να είναι η Lud, ένα μετα-αποκαλυπτικό μέρος που υπάρχει στο τρίτο από τα τέσσερα βιβλία του Κινγκ και έχει οπτικές ομοιότητες με την Ν. Υόρκη, κάτι που ενισχύει τα όσα λέγονται πως η κινηματογραφική μεταφορά θα βασίζεται σε γεγονότα και μέρη που βρίσκονται σε όλη τη σειρά των βιβλίων. Την ταινία, που γίνεται κάτω από την στενή επίβλεψη του Κινγκ, θα σκηνοθετήσει ο Νικολάει Αρσέλ και αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα hit του φετινού καλοκαιριού.