ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»: Ανακαλύψτε τα ίχνη στο πρώτο τρέιλερ

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18:15
16/2

H «Ομάδα Αυτοκτονίας» θέλει τον Μελ Γκίμπσον για οδηγό της

Έχοντας αποκτήσει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τα μεγάλα στούντιο, ο Μελ Γκίμπσον πιθανά να μπει και στον κόσμο των υπερηρώων.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας», που κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε αρκετά προσωπικά στοιχεία από το στυλ του σκηνοθέτη της, Ντέιβιντ Άγιερ, και έμοιαζε περισσότερο με μια καλοφτιαγμένη 90ς περιπέτεια, παρά κάτι που θα έκανε σήμερα πχ η Marvel. Η τελευταία έχει μπει για τα καλά στην καρδιά (και) των κριτικών με αποτέλεσμα η ταινία του Άγιερ να μην δεχθεί και την καλύτερη κριτική, όμως κατάφερε να έχει μια σχετικά καλή πορεία στα ταμεία όλου του κόσμου, ικανή ώστε να ανάψει το πράσινο φως για μια συνέχεια.

Οι ιθύνοντες της DC και της Warner φαίνεται να εμμένουν στην άποψη πως χρειάζεται κάποιος πίσω από την κάμερα με ισχυρή σκηνοθετική άποψη, παρά κάποιος απλός comic fan, και αρκετά «τρελός» ώστε να βγάλει και τα αντίστοιχα στοιχεία των χαρακτήρων της ταινίας. Έτσι, σήμερα σε όλο τον σχετικό τύπο έχει βγει η είδηση πως προσεγγίστηκε ο Μελ Γκίμπσον που έχει αφήσει μακριά πλέον τις μέρες της καραντίνας και είναι έτοιμος για κάτι μεγάλο, άλλωστε ο «Αντιρρησίας Συνείδησης» που έκανε ήταν μια θεαματική επιστροφή. Υπογραφή δεν υπάρχει ακόμη, όμως μια τέτοια συνεργασία φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς ο Γκίμπσον δεν έκρυψε ποτέ την τάση του να φεύγει εκτός ορίων στις ταινίες του, κάτι που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με το υλικό που του προσφέρεται. 

Ο Ντέιβιντ Άγιερ μπορεί να μην σκηνοθετήσει το δεύτερο φιλμ, όμως δεν εγκαταλείπει το σύμπαν της DC, αφού αυτό τον καιρό δουλεύει το «Gotham City Sirens», ένα project που θα περιέχει τον χαρακτήρα της Μάργκοτ Ρόμπι από την «Ομάδα Αυτοκτονίας».