ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη εικόνα: Το American Crime Story στα ίχνη της δολοφονίας Versace

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
15:59
18/5

Πόσο μακριά θα έφτανες, για να προστατεύσεις τα παιδιά σου; Δείτε πρώτοι το «Δείπνο»

Το cinemag.gr και η Tanweer σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Το Δείπνο» την Τρίτη 23 Μαΐου και ώρα 21:00 στον κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους;

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου Όρεν Μόβερμαν («The Messenger», «I’m Not There», «Love & Mercy») θα μας δώσει την απάντηση, διασκευά­ζοντας και μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το best seller μυθιστόρημα του Χέρμαν Κος, «Το Δείπνο» (στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Μεταίχ­μιο).

Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερο­λογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους. Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση, αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτο­ποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται.

Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συ­μπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προ­στατεύσουν τα παιδιά τους; Σε σκηνοθεσία Όρεν Μόβερμαν, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκιρ, Ρεμπέκα Χολ, Λόρα Λίνεϊ, Στιβ Κούγκαν και Κλοέ Σεβινί. Η ταινία συμμετείχε στο επίσημο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Το cinemag.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Το Δείπνο» την Τρίτη 23 Μαΐου στον κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου στις 21:00. Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemag.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Το Δείπνο» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Μαΐου, από την Tanweer.