ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μπράιαν Φούλερ έχει έτοιμη μία «μεγάλη ιδέα» για 4η σεζόν «Χάνιμπαλ»

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΝΕΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
14:51
14/2

Διαγωνισμός «My Tango Valentine»

Αυτή τη φορά τα βήματα δεν μας οδηγούν στην κινηματογραφική αίθουσα, αλλά σε ένα αργεντίνικο τάνγκο!

Με αφορμή το Todos Tango Festival 2017 (περισσότερες πληροφορίες εδώ), το cinemag.gr σε συνεργασία με την ομάδα Todos Tango, προσφέρουν σε ένα ζευγάρι ένα μήνα δωρεάν μαθήματα Tango και σε ένα δεύτερο ζευγάρι ένα μήνα μαθημάτων και οι δυο στην τιμή του ενός (δηλαδή €60). Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemag.gr στο facebook για να συμμετέχετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Todos Tango Team : Μαθητές και χορευτές της σχολής Baile de Barrio που διοργανώνουν το ετήσιο Corfu Todos Tango Festival.

Στόχος της ομάδας «Todos Tango» είναι η καθιέρωση στην Κέρκυρα μίας ετήσιας χορευτικής εκδήλωσης που θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά ευρείας διεθνούς προβολής. 

Ο βασικός κορμός της εκδήλωσης αποτελείται από επαγγελματικές χορευτικές παραστάσεις Tango, συνοδευόμενες από παρεμφερείς εκδηλώσεις, όπως  προβολές σχετικών ντοκιμαντέρ, μαθήματα Τango σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες κλπ. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εκδήλωση θα απευθύνεται σταδιακά σε κοινό σημαντικά μεγαλύτερο από το υπάρχον διεθνές κοινό των θαυμαστών του Tango. Τελικός στόχος είναι η αναγνώρισή της, ως πρωτοπόρο μέλος του ευρύτερου πλέγματος εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην ανάπτυξη των διεθνών καλλιτεχνικών σχέσεων.

Κώστας Νικολαΐδης και Baile de Barrio :

Το 2008 ίδρυσε τη σχολή Baile de Barrio Dance Studio στο Γκάζι. Στη σχολή διδάσκει tango argentino, tango milonga, tango vals. Οι κύριες επιρροές του είναι τα πολυάριθμα ταξίδια του στο Μπουένος Άιρες όπου μαθήτευσε δίπλα στις σπουδαιότερες προσωπικότητες του tango εν ζωή. Η ομάδα χορού του Baile de Barrio τα τελευταία 8 χρόνια έχει διοργανώσει πολυάριθμες χορευτικές παραστάσεις σε θέατρα της Αθήνας και εκατοντάδες δρώμενα tango σε εβδομαδιαία βάση. 

STUDIO ΧΟΡΟΥ "BAILE DE BARRIO" 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ TANGO/ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ/ ΒΡΑΔΙΕΣ MILONGA