ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ JAMES BOND ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Online


4/11/2008 2:08:16 μμ
Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Text Size

LIVE AND LET DIE ΤΟΥ ΠΟΛ ΜΑΚ ΚΑΡΤΝΕΪ
και των WINGS (1973, «Live And Let Die»)
Πολυδαίδαλο, περιπετειώδες, επικίνδυνο και επικό. Το τραγούδι του θρυλικού Σκαθαριού για την όγδοη ταινία του Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ, σε παραγωγή Τζορτζ Μάρτιν, δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα.

ΤΗΕ LIVING DAYLIGHTS ΤΩΝ Α-ΗΑ
(1987, «Τhe Living Daylights»)
Οι Σκανδιναβοί ποπ σπεσιαλίστες έδωσαν έναν εντελώς καινούριο αέρα στην ορχηστρική υπεροχή του κλασικού θέματος, στη δέκατη πέμπτη ταινία του Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Ντάλτον.

DΙΑΜΟΝDS ARE FOREVER ΤΗΣ ΣΙΡΛΕΪ ΜΠΑΣΕΪ
(1971, «Diamonds Are Forever»)
Ο έβδομος Μποντ συνοδευόταν από τη δραματική υπερβολή της ερμηνείας της Μπάσεϊ, μια ντίβα σε παροξυσμό χλιδής που συνόδευε τον Σον Κόνερι όσο εκείνος αντιμετώπιζε γιγάντιο ψηφιακό δορυφόρο.

ΝΟΒΟDΥ DOES ΙΤ BETTER ΤΗΣ ΚΑΡΛΙ ΣΑΪΜΟΝ
(1977, «Τhe Spy Who Loved Μe»)
Μια από τις σημαντικότερες Αμερικανές ερμηνεύτριες σε ένα από τα πιο «παραπονεμένα» τραγούδια της ποπ. Στον δέκατο Μποντ, ο Ρότζερ Μουρ δίνει ρέστα.

Α VIEW ΤΟ Α KILL ΤΩΝ DURAN DURAN
(1986, «Α View To Α Κill»)
Ο Τζον Μπάρι γράφει και οι μεγαλύτεροι Βρετανοί ποπ αστέρες των 80s ερμηνεύουν με αγωνία και δράμα το τραγούδι του 14oυ Μποντ. Ξανά με τον Ρότζερ Μουρ.

LΙCΕΝSΕ ΤΟ KILL ΤΗΣ ΓΚΛΑΝΤΙΣ ΝΑΪΤ
(1989, «License To Κill»)
Μια από τις συνεπέστερες ντίβες της σόουλ σε μια επική μελωδία τεράστιων διαστάσεων για τον δέκατο έκτο Μποντ, με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Ντάλτον.

GΟLDFΙΝGΕR ΤΗΣ ΣΙΡΛΕΪ ΜΠΑΣΕΪ
(1964, «Goldfinger»)
Ο τρίτος και πιο πετυχημένος Μποντ ως τότε, με μια μαινάδα Μπάσεϊ να του κάνει το πορτρέτο σε μελωδικό πλαίσιο, που αργότερα θα γινόταν η καλύτερη ευκαιρία για σόου από drag queens.

GOLDENEYE ΤΗΣ ΤΙΝΑ ΤΑΡΝΕΡ
(1995, «Goldeneye»)
Ο 17ος Μποντ είχε πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν και τους Μπόνο και Ετζ από τους U2 συνθέτες του εξαιρετικού camp θέματος που τραγουδάει η «αειθαλής»...

ΥΟU ONLY LIVE TWICE ΤΗΣ ΝΑΝΣΙ ΣΙΝΑΤΡΑ
(1967, «Υou Only Live Τwice»)

Κλασικός Τζον Μπάρι για έναν κλασικό Σον Κόνερι στην πέμπτη συνεχόμενη περιπέτεια του Μποντ, σε ερμηνεία της ενζενί που έμεινε στην ιστορία για τις μπότες της.

ΤΗΕ WORLD IS ΝΟΤ ENOUGH ΤΩΝ GARBAGE
(1999, «Τhe World Is Not Εnough»)
Ο 19ος Μποντ και η εξαιρετική μελωδία που συνέθεσε ο Ντέιβιντ Αρνολντ για την «τραυματισμένη» φωνή της Σίρλεϊ Μάνσον των Garbage.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΦΑΚΕΛΟΙ


LIVE...

SCREENING ROOM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TRAILERS

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ